jump-1209941_1920

Otvoreno e-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)”

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta otvorilo je 10. ožujka 2017. savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI)”. E-Savjetovanje će biti otvoreno do  27. ožujka 2017..

Cilj Poziva je osiguravanje učinkovite pomoći pri rješavanju poslovnih problema MSP-ova s ciljem učvršćivanja njihovog položaja na tržištu, unaprjeđivanja gospodarske uspješnosti, stope preživljavanja te rasta i razvoja PPI-jeva kako bi se doprinijelo  stvaranju  povoljnijeg okruženja za rast i razvoj poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

Savjetovanje omogućuje svim potencijalnim prijaviteljima, kao i najširoj zainteresiranoj javnosti, da svojim prijedlozima i sugestijama doprinesu kvaliteti natječajne dokumentacije.

Izvor: http://bit.ly/2nfiMHJ

 

ZAPOČNITE SADA S PRIPREMOM VAŠEG PROJEKTA!

Q-Projekt analizira Vaš projekt bez naplate i bez obveza te Vam daje povratnu informaciju o održivosti projekta u okviru poziva koji najbolje odgovara Vašem investicijskom planu.