ISKUSTVO

Q-Projekt Vas ima čast obavijestiti da smo postali član Skupštine Udruge malih i srednjih poduzetnika pod okriljem Hrvatske udruge poslodavaca. Duboko cijenimo iskazano povjerenje.

PZauzvrat ćemo dati sve od sebe da ga opravdamo i damo naš doprinos.

hup_logo

Q.Projekt d.o.o. poduzima kontinuirane radnje kako bi osigurao svoju poziciju najboljeg izbora za svoje Klijente.

Privilegirani smo partner više poduzeća i fizičkih osoba. Odnos kvalitete i cijene i naša dodana vrijenost su nepobjedivi!

BNI CROATIA

Q-Projekt je imao čast prisustvovati radnom doručku u organizaciji BNI grupe Meridijan Hrvatska. BNI je najveća i najuspješnija organizacija u svijetu za poslovno i poduzetničko umrežavanje čije se djelovanje temelji na grupama poduzetnika koji se redovito sastaju, grade međusobno povjerenje i osobno preporučuju jedan drugoga te na taj način dolaze do novih poslova. BNI je svjetska organizacija koja djeluje u 57 država, a čini je preko 150.000 poduzetnika i poslovnih ljudi. Radni doručak organiziran je u restoranu „Mostovi“ u Green Gold Centru, a naši predstavnici odazvali su se na poziv članova grupe U nastavku pogledajte slike sa događanja.

MEĐUNARODNI PARTNER

Q-Projekt ima međunarodnog partnera koji ima više od 20 godina iskustva u pristupanju fondovima Europske unije: QUALITIVIDADE CONSULTING GROUP (QCG). Naš partner u svome portfelju ima veliki broj uspješno provedenih projekata kroz koje je pomogao osigurati Portugalu milijune eura kao potporu ulaganjima. Pored Qualitividade Consulting Groupe, Q-PROJEKT d.o.o. ima i partnerske odnose sa značajnim dionicima EU fondova u različitim europskim zemljama.

logo qualitividade

92%

Stopa odobrenih projekata

122 Milijuna eura

Dobivenih u odobrenim projektima

73 Milijuna eura

zajamčenih poticaja

500

Referentne osobe

Iskustvo Qualitividade Consulting Group prema sektoru djelatnosti:

PRIVATNE TVRTKE

57 milijuna eura

JAVNA ADMINISTRACIJA

38 milijuna eura

SOCIJALNO GOSPODARSTVO

17 milijuna eura

INDIVIDUALNI PROJEKTI

10 milijuna eura